onsdag 11 maj 2011

Hela serien "Den moderna rasisten"

Jag lade ju upp en sida i min serie "Den moderna rasisten" för ett tag sedan. Men eftersom boken den är med i inte har som syfte att tjäna pengar åt tecknarna utan är ett ideellt projekt så lägger jag upp hela serien här. Hoppas att ni gillar den! Säg gärna vad ni tycker!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Jonas Gardell-klippdocka

Jag vet inte om jag har lagt upp den här förut, men i så fall är det här en favorit i repris. Förra året gjorde jag den här klippdockevarianten av min favorit Jonas Gardell. Den är inte klar och ska färgläggas, men det har liksom inte blivit av ännu. Han måste ju få lite kläder, stackarn. Och guldvingar. Men jag älskar den. Jag har också en halvfärdig Jan Guillou på lager, och en Mark Levengood. Vi får se vad det blir av det här lilla projektet! Förhoppningsvis tar jag mig lite tid snart och gör klart dem.

Photobucket

Nu är den här!

Äntligen är boken Serier mot Rasism ute! Och jag är en av serietecknarna som medverkar i den! Titeln förklarar ju vad den går ut på, och jag tycker att alla borde införskaffa den. Vi tecknare tjänar inga pengar på det här, utan all vinst på försäljningen av boken går till nätverket "Ingen människa är illegal", som arbetar för de papperslösa flyktingar som kommer till Sverige.

Köp den HÄR! Hurra!
Photobucket