måndag 31 maj 2010

This Too Shall Pass

...här kommer en briljant video från OK GO! Ja, samma grupp som gjorde "videon med rullbanden". Det är deras grej. Och vilken grej sen! Bra låt och sjukt bra video, i underbar harmoni.

Jag har hittat två fantastiska reklamfilmer av Discovery Channel! De ger mig livslust. Det är möjligt att man uppskattar dem litegranna mer om man tittar på Discovery, eftersom det är många personer ur deras tv-program som sjunger. Nåväl!



torsdag 13 maj 2010

The Bernadottes!



Här ett stycke popfest som är helt fantastiskt bra och omöjlig att sluta nynna på! Det är Nanna Johansson och Kringlan Svensson som står bakom kalaset, under namnet "The Bernadottes". Och dom verkar vara sjukt produktiva, det bara sprutar musik och kreativitet från deras håll just nu.

måndag 10 maj 2010

Min favoritblogg!

Jonas Gardell. Jag har så stor respekt för den mannen, och han har så mycket åsikter och vinklar och vrår att jag aldrig tröttnar på honom. Han har ingen blogg per se, men han har en dagboksdel på sin hemsida som han uppdaterar ganska ofta. Åh, han är så bra! Läs läääs!


Photobucket

Och jag måste nämna Jonas man, Mark Levengood! En av mina absoluta favoriter. Om han hade en blogg skulle jag hoppa av min utbildning och bara sitta hemma och uppdatera den för att inte missa en sekund av hans visdom. Kanske skapa en Levengood-religion. Den här bilden på honom är så härlig också, för han har något mellan framtänderna. Kan man bli mer mänsklig? Härliga människa! Hurra!

Photobucket

lördag 8 maj 2010

Teacup, teacup overload

Jag tycker verkligen om att klicka mig runt bland olika bloggar, det är intressant och roligt att se hur ens medmänniskor spenderar sina dagar. Mest gillar jag de kreativa bloggarna, de som innehåller recept och konst och boktips och pyssel. Men det är också just de bloggarna som lätt kan bli för mycket, om man till exempel som jag har haft en heldag med ett oändligt antal kreativa livslustbloggar som jag kikat igenom. Och då har jag ändå en extremt hög smärtgräns för andras lycka och är absolut inte någon cyniker. Men när man för sjuttioelfte bloggen i rad ser en liten söt tös i en söt outfit som bakar sockriga muffins och plockar vitsippor blir man lite trött i skallen.

Hey, princess!

Photobucket
Det här är en antirojalistisk seriestripp som den excellenta serietecknaren Nina Hemmingsson
gör exklusivt för Aftonbladet. Om man vill se de andra stripparna får man helt enkelt gå in på Hemmingssons seriesida i Aftonbladet, och där finns många av hennes gamla enrutingar också!

torsdag 6 maj 2010

Maja see Maja do

Photobucket
Tomas tog dessa bilder när vi satt på vårt underbara tak i centrala Malmö. Det taket!

Photobucket
Jag kan se så olika ut. Men den här bilden är underbar. Den reflekterar Maja, fem år.

måndag 3 maj 2010

God morgon!

Jag har upptäckt en fabulöst somrig indielåt! Den heter "Good Morning!" och gruppen är Rouge Wave! Den här humörhöjaren vill jag studsa loss till på framtida festligheter: